Categorieën
Aanbieding
976dc70fe5564de12f14c401f6c80a5e.jpg
Staalkabel wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Er is daarom een grote voorraad van kabels in alle uitvoeringen en maten aanwezig. Alle kabels worden bij fabrikanten ingekocht die aan de hoogste materiaal- en productieeisen kunnen voldoen. De kwaliteit wordt dan ook zonder voorbehoud gegarandeerd en alle kabels kunnen met certificaat geleverd worden.

Stroppen zijn het meest voorkomende product dat uit staalkabels wordt samengesteld. Zij worden gebruikt voor de meest uiteenlopende hijstoepassingen en ook als ophanggereedschap en sjormateriaal.

In de basis wordt de strop voorzien van 2 lussen, waarin eventueel kousen worden geplaatst. De lus wordt in het algemeen gemaakt d.m.v. een aluminium persklem, maar superloop is ook mogelijk. Daarnaast kan de strop beschermd worden met een speciale slang.

Stroppen kunnen ook samengesteld worden tot 2, 3 of 4-sprongen, voorzien van een topschalm en sluitingen, uitgevoerd volgens EN 13414 of desgewenst (voor offshore toepassingen) volgens EN 12079 / DNV 2.7.1.Staalstrop-lus-lus
Staalstrop lus-lus
Staalstrop-lus-kous
Staalstrop lus-kous
Staalstrop-kous-kous
Staalstrop kous-kous
Staalstrop-lus-lus-+-oogklephaak
Staalstrop lus-lus +..